Van de Loosdrecht Wonen Wij weten van Wonen!

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Lifestyle meubelen bij Van de Loosdrecht Wonen

Roze, zwart, ruit, bloem, leder of toch een streep; stoer, lief, romantisch, retro en bijzonder; rustig, chique, groot en klein. Zeg het maar want onze lifestyle banken en fauteuils hebben de vrijheid om te kunnen worden wat jij bedenkt. Kom zitten in de showroom van Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum. Wij weten van Wonen!Maak een afspraak

Tafels op maat Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Gezellig eten met familie of vrienden, een spelletje spelen of als buffettafel voor uw feestjes. Met deze stoere tafel die een bladdikte heeft van maar liefst 7 cm kunt u dat met een gerust hart allemaal doen.

Een toptafel, sterk, stoer verkrijgbaar vanaf 220 tot 230 lang, 110 breed en 77 hoog. In eiken super en rustiek, noten en kernessen, tussenliggende lengtematen en afwijkende hoogte, tafelbreedte smaller? U zegt het maar.

Kom even kijken in de showroom voor meer eettafels er is keus genoeg.

Wij weten van Wonen!Neem contact op met ons

Eetkamerstoelen bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Eetkamerstoelen die passen bij u!

Omdat smaken verschillen hebben we een heleboel stoelen, met en zonder armleuning, verschillende onderstellen en poten, leer of toch liever stof? Modern of landelijk, het kan allemaal maar het belangrijkst is dat u comfortabel zit en de juiste stoel kiest voor bij uw eettafel. Kom even zitten, dan kunnen wij u goed adviseren. Wij weten van WonenNeem contact op met ons

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
bert plantagie
De Toekomst