Merk logo

SSSTUDIO RELAX bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Een relaxfauteuil is heel persoonlijk. Daarom wil je een fauteuil die goed bij je past. Bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum zorgen we daar graag voor! Met persoonlijk advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend.

Image slide
Ssstudio Relax
Ontdek je bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum
Maak een afspraak

UW PERSOONLIJKE RELAXFAUTEUIL

Relaxfauteuils zijn er in vele soorten en maten. In de Ssstudio Relax nemen onze specialisten graag de tijd om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Zo weet je zeker dat je een fauteuil heeft die bij jou past. Dat is pas maatwerk dat nét iets verder gaat!

"Onze specialisten helpen je graag met het uitzoeken van de relaxfauteuil die het beste bij jou past."


Neem contact met ons op

COMFORTABEL ZITTEN

De relaxfauteuils uit de Ssstudio Relax collectie hebben 4 standen voor optimaal zitcomfort. Zitten, relaxen, liggen en een sta-op stand.

Zitten
Zitten is de actieve stand van de relaxfauteuil. De stand waarin je bijvoorbeeld lekker een boekje kunt lezen of televisie kijken.

Relaxen
Wil je wat meer ontspannen? Dan is de relax-stand ideaal. Deze leunt iets achterover. Vaak in combinatie met een voetensteun.

Liggen
Wil je echt volledig ontspannen? Dan kan je de fauteuil volledig achterover leggen. Samen met de ondersteuning van de voeten is dit ideaal om heerlijk te ontspannen of lekker naar muziek te luisteren.

Sta-op
De Sta-op stand zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt opstaan en weer gaan zitten.