Van de Loosdrecht Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Even voorstellen

Piet en Fred van de Loosdrecht, broers en samen eigenaar van familiebedrijf van de Loosdrecht Wonen. Al meer dan 40 jaar is onze showroom gevestigd aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 91-95 en inmiddels voor jong en ouder een begrip in Hilversum en omstreken.

In de showroom presenteren wij een ruim assortiment; meubelen, gordijnen, raamdecoratie en ook harde en zachte vloeren zoals; laminaat, PVC, linoleum, vinyl en tapijten. Naast ons eigen meubellabel Musterring design en textiellabel Binnen leveren wij alle gerenommeerde merken waaronder Luxaflex®, Zonnelux, Becé, de Ploeg, Kendix, Jab, Artelux, Desso, Bonaparte, Parade, Van Besouw, Forbo, Moduleo en Quick-Step. Kortom, alles voor het inrichten van uw woning.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Van de Loosdrecht Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Wij weten van wonen.Maak een afspraak

Geef jouw mening over Van de Loosdrecht Wonen op klantenvertellen.nl


Wij willen graag weten of alles naar wens is geweest. Wil je daarom jouw ervaring delen? Vul je beoordeling in en maak kans op een cheque t.w.v. € 50,-

Klik hier om direct een beoordeling achter te laten!

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
bert plantagie
De Toekomst