Image slide
PVC stroken voor je vloer in de regio Hilversum en Bussum
Ontdek alle mogelijkheden van een PVC-vloer
Bekijk onze collectie
Image slide
Verrijk je interieur met met een PVC-vloer van Van de Loosdrecht Wonen
We geven je graag tips over PVC-vloeren
Kies je eigen stijl
Image slide
PVC met advies, vakmanschap en service bij Van de Loosdrecht Wonen
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies je eigen stijl

PVC: een blijvende trend bij Van de Loosdrecht Wonen in de regio Hilversum en Bussum

Van de Loosdrecht Wonen is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied. PVC stroken ontbreken dus niet in onze showroom.

Van de Loosdrecht Wonen heeft kwalitatief hoogstaande vloeren voor particulieren. Maar PVC is ook perfect toe te passen in showrooms, openbare ruimtes, restaurants en kantines. Ontdek de eindeloze mogelijkheden én voordelen van een PVC vloer.

Voor meer informatie ben je welkom bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum.Maak een afspraak voor interieuradvies

Verschillende PVC vloeren in de regio Hilversum en Bussum

PVC stroken en tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. Een PVC-vloer is (bijna) niet van echt te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Pluspunt: elke tegel of strook is nagenoeg uniek. Hierdoor krijg je een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling.

Nieuwsgierig geworden en wil je zelf een PVC vloer zien en voelen?

Je vindt bij ons in de showroom een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die levenslang meegaat.


Laat je inspireren

Een PVC vloer is ook geschikt voor badkamer en keuken

Een PVC stroken vloer is een fantastische combinatie van de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof. Omdat PVC een kunststofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.

Wil je meer weten over de voordelen van PVC? Loop dan eens binnen bij Van de Loosdrecht Wonen.


Bekijk de collectie PVC vloeren

Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Een PVC-vloer kun je combineren met vloerverwarming. PVC haalt een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming en vloerkoeling. Tevens kan je de vloer probleemloos laten plaatsen in een appartement zonder hinderlijke contactgeluiden te veroorzaken.


Een PVC vloer is de juiste keuze voor nu en in de toekomst!


Hoe leg je een PVC vloer? Met vakmanschap van Van de Loosdrecht Wonen!

Voor het leggen van een PVC-vloer is vakmanschap vereist. Van de Loosdrecht Wonen heeft ervaren en vakkundige specialisten om de PVC vloer deskundig in jouw woning of bedrijfspand te plaatsen. Een strakke ondervloer is van groot belang om de vloer mooi aan te brengen.

Van de Loosdrecht Wonen zorgt voor een egalisatielaag of een MDF ondervloer. Bij egaliseren kan de vloer meestal de volgende dag (wanneer de egaline droog is) worden geschuurd, waarna het PVC wordt verlijmd op de egalisatielaag.

Bij een MDF ondervloer of een PVC met drager is dit zelfs dezelfde dag al mogelijk. Onze medewerkers werken vakkundig en snel, om je zo min mogelijk tot last te zijn en je zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Meer informatie? Neem contact op met Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum of kom langs in onze showroom. Dan laten we je gelijk onze uitgebreide collectie zien.


Maak een afspraak met Van de Loosdrecht Wonen