Van de Loosdrecht Wonen Wij weten van Wonen!

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Lifestyle meubelen bij Van de Loosdrecht Wonen

Wij zijn trots op onze nieuwe collectie lifestyle meubelen. 2018 staat voor rust en eenvoud. Warme houtkleuren, ronde vormen maar natuurlijk ook het niet weg te denken vierkant. Salontafels anno 2018 bestaan uit 3 delen en zelfs 3 verschillende vormen. Of een vierkant model waarvan bet boven- en onderblad verplaatsbaar is. Kom kijken dan weet u wat we bedoelen.

Wij weten van Wonen


Maak een afspraak

Tafels op maat Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Gezellig eten met familie of vrienden, een spelletje spelen of als buffettafel voor uw feestjes. Met deze stoere tafel die een bladdikte heeft van maar liefst 7 cm kunt u dat met een gerust hart allemaal doen.

Een toptafel, sterk, stoer verkrijgbaar vanaf 220 tot 230 lang, 110 breed en 77 hoog. In eiken super en rustiek, noten en kernessen, tussenliggende lengtematen en afwijkende hoogte, tafelbreedte smaller? U zegt het maar.

Kom even kijken in de showroom voor meer eettafels er is keus genoeg.

Wij weten van Wonen!Neem contact op met ons

Eetkamerstoelen bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Eetkamerstoel of fauteuil

Omdat smaken verschillen hebben we een heleboel stoelen, met en zonder armleuning, verschillende onderstellen en poten, leer of toch liever stof? Modern of landelijk, het kan allemaal maar het belangrijkst is dat u comfortabel zit en de juiste stoel kiest voor bij uw eettafel. Kom even zitten, dan kunnen wij u goed adviseren. Wij weten van WonenNeem contact op met ons

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
De Toekomst
Musterring