Bank kopen? Van de Loosdrecht Wonen in de regio Hilversum en Bussum is expert op het gebied van zitbanken

Een bank is een centraal punt in je woonkamer. Dat is de plek waar je alleen, met het gezin of vrienden tot rust komt. Bij Van de Loosdrecht Wonen vind je een uitgebreide collectie aan banken. Met de zitbank, hoekbank of modulaire bank die bij jouw interieur en woonsituatie past, maak je een statement in je huis. Kies met zorg het materiaal, de kleur en de mate van comfort die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom in de regio Hilversum en Bussum onze banken uitproberen.

Image slide

De beste bank vind je bij Van de Loosdrecht Wonen in de regio Hilversum en Bussum

Met z'n allen op de bank tijdens een verjaardag of onderuitgezakt film kijken op een regenachtige zondag: een bank is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur.

Dat de bank zo populair is, heeft vooral te maken met de vele mogelijkheden die een bank biedt. Met een paar comfortabele kussens en een deken erbij is de bank ook geschikt voor een relaxmoment of middagdutje. Kortom, de bank biedt een fijne plek voor iedereen.

Ben jij op zoek naar een bank die in jouw interieur past? Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum heeft een grote collectie in allerlei stijlen. Loop gerust eens binnen bij Van de Loosdrecht Wonen om een een kijkje te nemen.


Bekijk onze collectie zitbanken

Op zoek naar een bank in de goede maat en stijl? Je vindt die bij Van de Loosdrecht Wonen

Banken zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Het is mogelijk een bank als solitair zitmeubel te gebruiken, zonder andere zitmeubels erbij.

Afhankelijk van je voorkeur, smaak en interieur kun je er een andere bank of stoelen aan toevoegen. Op die manier creëer je een zithoek.

Je kunt ook kiezen voor een bankstel. De bank maakt daar dan samen met een of twee stoelen deel van uit. Een bankstel biedt rust en eenheid in het interieur, doordat alles op dezelfde wijze is uitgevoerd.

Heb je iets minder ruimte, dan kun je in plaats van een driezitsbank voor een tweezitsbank kiezen.

Bekijk de mogelijkheden bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum.


Neem contact op met ons

Nieuwe banken uitproberen is mogelijk in de regio Hilversum en Bussum

Elke bank zit anders. Bij de een zit je meer rechtop en heb je veel steun in de rug. Andere banken nodigen uit om meer relaxt te gaan zitten.

Bij Van de Loosdrecht Wonen hebben we banken in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Je mag ze allemaal proberen, want alleen door uitgebreid op een bank te gaan zitten, hangen of liggen, weet je zeker dat je de bank kiest die bij jou past.

Als je de ideale bank voor jouw interieur hebt gevonden, kunnen onze adviseurs precies vertellen in welke uitvoeringen en kleuren de bank beschikbaar is. Kom dus snel kijken en testen in onze showroom.

Wil je meer weten over banken en de collectie van Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum, maak dan hier een afspraak.


Bekijk hier onze zitbanken

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
De Toekomst
Musterring