Image slide
Image slide
Image slide

Ontdek Musterring bij Van de Loosdrecht Wonen

Dankzij de complete woonprogramma's van Musterring, is het heel makkelijk om je hele woonkamer in te richten. Veel banken, hoekbanken en eethoeken zijn in vele uitvoeringen en maten leverbaar, zodat je naar hartenlust kunt combineren. Een tweezits met een bijpassende fauteuil, een dubbele hoekbank of kies je voor twee luxe relaxfauteuils? Maak je zithoek helemaal compleet met een bijpassend wandmeubel. Musterring heeft een uitgebreide collectie wandkasten met multimedia opbergmogelijkheden, complete wandopstellingen met geïntegreerde TV­-kast of TV­-dressoir. De losse wand-­ en boekenkasten zijn in diverse maten in onze showroom verkrijgbaar. Wij weten van Wonen

  1. Home

Banken bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

ZITTEN

HEEFT U VANDAAG AL COMFORTABEL GEZETEN?

U vindt hier gegarandeerd uw lievelingsplek! Of dat nu is op een klassiek bankstel, in een knusse hoekbank of op een loungecombinatie die u samen kunt stellen naar eigen smaak en beschikbare ruimte en die ook nog eens aan uw stemming van de dag aangepast kan worden. Vanuit één concept met talrijke zitelementen en uitvoeringen kan uw individuele woonwens gecreëerd worden. Kom gerust even zitten in de showroom voor een betere zitbeleving.

Inspiratie nodig? Bekijk de modellenNeem contact op met Van de Loosdrecht Wonen

Kasten bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Wonen


Waar we helemaal onszelf kunnen zijn

Wensen we een interieur dat een weerspiegeling is van onze persoonlijkheid en individualiteit en waarin we ons volkomen behagelijk voelen. Graag geeft van de Loosdrecht Wonen u daarvoor inspiratie. U ziet bij ons niet alleen kasten gemaakt volgens uw wens en beschikbare ruimte, we scheppen ook een harmonische en sfeervolle omgeving.

De kasten van ons woonprogramma Musterring zijn kasten met een "wow" factor: elke kast kan op maat gemaakt worden: of u nu een woonkamerwand zoekt, een bibliotheek of losse meubelen, met het Musterring kastenprogramma vindt u ongetwijfeld een perfecte oplossing.

De afzonderlijke elementen kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn leverbaar en vele verschillende lak- en fineeruitvoeringen.

Bekijk hier het complete woonprogramma

We zien u graag terug in onze showroom. Wij weten van Wonen


Neem contact op met Van de Loosdrecht Wonen

Q-Media bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Q-MEDIA


Genoeg van die spaghetti van snoeren!


Ons multimedia programma is de perfecte basis voor uw TV en Hifi-apparatuur met een moderne ommanteling. Alles is doordacht tot het kleinste detail: uitschuifbare bovenbladen, Tv-functie panelen, scharnieren compartimenten met gasveren, onzitbare kabel goten.... en nog veel meer. Mooie kasten, dressoirs en hangelementen, optioneel met vitrines en verlichting, geven uw "home theater" een huiselijk tintje.

Q-Media bij van de Loosdrecht Wonen-Hilversum


Neem contact op met Van de Loosdrecht Wonen

Eettafels en stoelen bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

ETEN

OF JE NU EEN SNELLE HAP EET OF EEN FEESTELIJK DINER ORGANISEERT!

De omgeving maakt het genoegen pas perfect. Of je nu kiest voor een complete eetkamer of voor een bij de inrichting passende tafel met stoelen - met onze eetkamermeubels maken wij uw eetmoment smakelijk. Wij verwelkomen u graag in de showroom.

Bekijk hier de collectie online!


Neem contact op met Van de Loosdrecht Wonen

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
De Toekomst
Musterring