Laminaat, PVC of tapijt? Bij Van de Loosdrecht Wonen bent u aan het juiste adres.

Wij staan garant voor hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Ontdek uw vloer bij Van de Loosdrecht Wonen

Tapijt

Op blote voeten door het huis of op de vloer een spelletje spelen: met tapijt op de vloer is dit allemaal zeer comfortabel. Tapijt voelt altijd zacht en warm aan. Daarnaast zorgt tapijt voor een beter binnenklimaat doordat het stof vasthoudt, beter voor u vooral als u een allergie heeft! Wilt u niet uw hele vloer bedekken met tapijt dan kunnen wij ook een karpet op maat voor u maken.

Ontdek de vele mogelijkheden van vloeren bij Van de Loosdrecht Wonen

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek, bepaalt het gewenste vloertype. Een slaapkamer verdient comfortabel en geluiddempend tapijt. Die bijkeuken waar het hele voetbalelftal van je zoon door binnenkomt, vraagt om oersterk en onderhoudsarm vinyl. Wil je in een vertrek een rustieke sfeer creëren? Ga dan voor laminaat. En last-but-not-least kun je ook kiezen voor het sterke, duurzame, onderhoudsarme, stabiele en stille pvc. Hulp nodig bij het kiezen van jouw perfecte vloer? Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum geeft je graag advies. Wist u al dat wij dealer én Master Installer zijn van Quick-Step laminaatvloeren en dat u daardoor 2 jaar extra garantie krijgt op de Quick-Step vloeren!
#WijwetenvanWonenMaak een afspraak

Harde vloeren bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

De pvc vloer groeit snel in populariteit. En dat is niet zo vreemd, want deze houtvrije parketvloer heeft dan ook veel te bieden: hij is sterk, duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. De pvc vloeren uit onze BINNEN® collectie onderscheiden zich door het niet-poreuze oppervlak, waar bacteriën geen kans op krijgen. Een zeer hygiënische vloer dus, ideaal voor de stoere jongenskamer of een bijkeuken. De BINNEN® en Moduleo collectie telt veel uiteenlopende dessins en kleuren. De dessins zijn zo realistisch dat je de vloer moet aanraken om te voelen van welk materiaal deze is gemaakt. Naast het prachtige levensechte dessin, is het ook nog eens zeer gemakkelijk in onderhoud. Ervaar het zelf en kom langs bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum.

Vraag in de showroom van Van de Loosdrecht Wonen naar de mogelijkheden of bekijk hier ons magazine.

Wij weten van wonen.


Neem contact op met ons

Van de Loosdrecht Wonen geeft advies over het “ waarom egaliseren van uw vloer”.

Wat houdt een vloer egaliseren precies in?


Een vloer egaliseren, het woord zegt het al. Het gaat over de vloer egaal maken oneffenheden. Dat betekent dat je de vloer gelijkmatig (ook wel effen) maakt, zodat het een oppervlak wordt zonder bobbels of oneffenheden. Dat doet uw vloer er mooi en netjes uitziet.


Wanneer moet u de vloer egaliseren?


Een vloer met bulten en allerlei andere oneffenheden doet uw woning, praktijk of sportschool er niet mooier op maken. Daarom is het belangrijk dat u de vloer egaliseert. Maar wanneer is dit nodig? Het egaliseren van de vloer kan een genoodzaakte klus zijn die moet worden uitgevoerd voordat er een nieuwe vloer gelegd wordt. Als de ondervloer niet egaal is, maar bijvoorbeeld textiel of patroon heeft, dan is het verstandig om de ondervloer te egaliseren. Hiermee wordt de ondervloer strak en glad gemaakt. Indien u een oneffen vloer niet egaliseert, vergroot u de kans op een nieuwe ongelijkmatige vloer. Wij adviseren u graag over het egaliseren van de vloeren in uw praktijk, omdat dit optisch een beter resultaat genereert. En daarbij verkleint het toekomstige complicaties van uw vloer


Bekijk onze merken

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
De Toekomst
Musterring