Laminaat, PVC of tapijt? Bij Van de Loosdrecht Wonen bent u aan het juiste adres.

Wij staan garant voor hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Ontdek uw vloer bij Van de Loosdrecht Wonen

Ontdek de vele mogelijkheden van vloeren bij Van de Loosdrecht Wonen

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek, bepaalt het gewenste vloertype. Een slaapkamer verdient comfortabel en geluiddempend tapijt. Die bijkeuken waar het hele voetbalelftal van je zoon door binnenkomt, vraagt om oersterk en onderhoudsarm vinyl. Wil je in een vertrek een rustieke sfeer creëren? Ga dan voor laminaat. En last-but-not-least kun je ook kiezen voor het sterke, duurzame, onderhoudsarme, stabiele en stille pvc. Hulp nodig bij het kiezen van jouw perfecte vloer? Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum geeft je graag advies. Wist u al dat wij Master Installer zijn van Quick-Step laminaatvloeren en dat u daardoor 2 jaar extra garantie krijgt.

Tapijt

Op blote voeten door het huis of op de vloer een spelletje spelen: met tapijt op de vloer is dit allemaal zeer comfortabel. Tapijt voelt altijd zacht en warm aan. Daarnaast zorgt tapijt voor een beter binnenklimaat doordat het stof vasthoudt, beter voor u vooral als u een allergie heeft! Wilt u niet uw hele vloer bedekken met tapijt dan kunnen wij ook een karpet op maat voor u maken.


Maak een afspraak

Harde vloeren bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

De pvc vloer groeit snel in populariteit. En dat is niet zo vreemd, want deze houtvrije parketvloer heeft dan ook veel te bieden: hij is sterk, duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. De pvc vloeren uit onze BINNEN® collectie onderscheiden zich door het niet-poreuze oppervlak, waar bacteriën geen kans op krijgen. Een zeer hygiënische vloer dus, ideaal voor de stoere jongenskamer of een bijkeuken. De BINNEN® en Moduleo pvc collectie telt veel uiteenlopende dessins en kleuren. De dessins zijn zo realistisch dat je de vloer moet aanraken om te voelen van welk materiaal deze is gemaakt. Naast het prachtige levensechte dessin, is het ook nog eens zeer gemakkelijk in onderhoud. Ervaar het zelf en kom langs bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum.

Vraag in de showroom van Van de Loosdrecht Wonen naar de mogelijkheden of bekijk hier ons magazine.

Wij weten van wonen.


Neem contact op met ons

Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum


Bekijk onze merken

De grote merken van Van de Loosdrecht Wonen

Bij Van de Loosdrecht Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
De Toekomst
Musterring